Dhrive

Partner van veranderingen in organisaties

Expertise

Ontwikkelvraagstukken

Om organisaties te ondersteunen bij ontwikkel vraagstukken hanteren wij een pragmatische werkwijze die voor betrokken partijen makkelijk te hanteren en te implementeren is.

We zijn laagdrempelig, houden ons aan de gemaakte afspraak, en realiseren een tijdige oplevering van het gevraagde advies waardoor een succesvolle implementatie realistisch en verantwoord uitvoerbaar wordt.

Actief leiderschap

Onze verdere expertise is het ondersteunen van leidinggevenden, managers en teamleiders vanuit het principe van actief leiderschap; een meer dan beproefde denk- en handelswijze om als leidinggevende maximaal met medewerkers samen te werken en prachtige resultaten te bereiken.


Opvolging en overdracht binnen familiebedrijven

Binnen het overnameproces van een familiebedrijf wordt professionele begeleiding vaak onderschat. Ondersteuning van deze stap door middel van de juiste procesbegeleiding brengt overzicht, geeft inzicht over de overgangsstappen en helpt de nieuwe eigenaren op een verantwoorde wijze de bedrijfsactiviteiten in een zorgvuldig gekozen afbouwfase over te nemen.

Met een pro-actieve houding en een analytische blik met operationele vertaling en in de relatie altijd op zoek naar verbinding in zijn relevante omgeving.

Dhrive beschikt over de juiste organisatorische en politiek-bestuurlijke sensitiviteit waarbij steeds weer de benodigde en betrouwbare resultaten wordt geleverd.